Dëshironi të bashkpunoni me ne ? Atëherë na kontaktoni!

 • Dyer

  Dyert e mbrendshme janë te prodhuara me standarde më të larta europiane si dhe me një teknologji më moderne të mundshme për prodhimin e dyerve.

 • Dritare

  Dritaret e drurit prodhohen nga materiali kualitativ i drurit i cili është i lameluar, i përbërë nga tri lamella të cilat janë të ngjitura me fibrën në drejtime të kundërta.

 • Parket

  Parketi është kombinim i qëndrueshmerisë të bukurës dhe të fortës. Të tri shtresat e drurit janë të lidhura në mënyrë të tërthort, që garanton stabilitet dhe qendrueshmëri afatgjate.

PROJEKTET E FUNDIT

All Projects
 • DRITARE TË DRURIT
  anemptytextlline
 • DRITARE TË DRURIT
  anemptytextlline
 • DRITARE TË DRURIT
  anemptytextlline
 • DRITARE TË DRURIT
  anemptytextlline
 • DRITARE TË DRURIT
  anemptytextlline
 • DRITARE TË DRURIT
  anemptytextlline
 • DRITARE TË DRURIT
  anemptytextlline
 • DRITARE TË DRURIT
  anemptytextlline

PRODUKTET ME TE REJA

KOVA TE PLASTIKES

Prodhimi i kofave te plastikes

KARIGA TE STADIUMIT

Prodhimi i karigave te stadiumit

PER UJE

Prodhimi i kutijave per uje